2016. augusztus 12., péntek

2016, Június

A hónap legnézettebb videója a Mystery Gang dala az Espresso Negro, ami egyben az új albumuk címe is.
A Fifty's Heaven-nek be kell érni a havi második hellyel, de vigasztalódhatnak azzal a youtube like-kal, amit a Rázzuk fel a város begyűjtött.
Like-ból hármat is kapott a Dynamite Dudes dala, az Ain't Ever Comin' Home, ami a harmadik lett a hónapban. Vajon vissza tudja szerezni az elsőséget?
A Női rockbanda dalát, a Megahlok hogyha rám nézel-t nem hagyják a Vasmacska rajongók elsüllyedni, egy évvel a publikálás után még mindíg képes befutni a negyedik helyre.
Június hónapban az ötödik legnézettebb videó a Takáts Tamás Blues Band dala, az Ufót lát a jeti lett. A felvétel még a HD korszak előtt született, szóval a minősége nem éppen rózsás, de ez a rajongókat láthatólag nem zavarja.
Takáts Tamásék mögött csupán egyetlen megtekintéssel maradt le a Pedrofon és a Don't Be Cruel... helyett a Zombikrul. Örömüket egy youtube like fokozza.
A B'15 Rockabilly Band lett a hetedik a Ne Ébressz fel-lel. Ők is csupán egy megtekintéssel csúsztak le az előkelőbb helyezésről.
A nyolcadik-kilencedik helyen holtverseny alakult ki a megtekintések számában. Hosszabb megtekintési ideje miatt a nyolcadik hely a Peggy Sue-t és a Mystery Ganget illeti.
Az Amerika hangja a Pedrofon tolmácsolásában egy évvel ezelőtt is szerepelt a havi listán, akkor a második helyen, most a kilencedik jutott neki. És egy youtube like.
A listát az utolsó heti listagyőztes, a Redneck Roadkill zárja. A Halál a májra annyira jól szól, hogy valaki még a youtube-on is kifejezte tetszését.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése