2016. augusztus 8., hétfő

2016, Huszonötödik hét

Idén először sikerült a tizes lista élén végeznie a Tom White & the Mad Circus-nak. Az Amigos koncertjükön elgangzott Rock This Town paródiával, a Csak Tisztánnal sikerült ez a bravúr, sőt, kaptak egy youtube like-ot is.
Második lett a B'15 Rockabilly Band a Ne ébressz fel-lel, ami a 20. Lakeside Weekend-en hangzott el, és ami az egyik legnépszerűbb dala a bandának a Napi Rock and Rollon.
Az Espresso Negro továbbra is a listán. A Mystery Gang legújabb albumának címadó dala a harmadik.
Negyedik helyen a női rockbanda, a Vasmacska Hungária feldolgozása, a Meghalok, hogyha rám nézel.
Szerencsét hoztak a Naked Truckers-nek a Big Boobs-ok. A dal az ötödik lett ezen a héten.
A B'15 duplázni tudott. Ezúttal Nitus is a segítségükre volt, aki a 22. Lakeside Weekenden énekelte el a Breakaway-t a fiúkkal. Ez a dal lett a hatodik.
Ismét felkerült a listára a You're The One That I Want a Boka és a Klikk előadásában, hetedikek lettek. A hetedik-nyolcadik pozícióban holtverseny van, de ennek a dalnak hosszabb a megtekintési ideje, így övé a jobb helyezés.
Tarso Miller Braziliából érkezett az öreg kontinesre, hogy a Svatá Voda segítségével végigturnézza azt. A nyolcadik helyen a héten a Playing with Fire című dal, ami szintén a Lakeside Weekenden volt hallható.
Az utóbbi idők legnépszerűbb videója, az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes-tól ezen a héten is felkerült a listára, ezúttal a kilencedik lett.
Tizedik lett az a Fog/DocBand, akik a 2015-ös komáromi amerikai autós fesztiválon adták elő a Walk All Over You című dalt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése