2016. augusztus 25., csütörtök

2016 Július

A hónap legnézettebb videója a Be Baba Leba volt a Killer Diller Combo-tól, ami az idei Lakeside Weekend-en hangzott el. 4 Youtube like-ot is kapott, ami a legtöbb a hónapban.
Második a Duckers lett az It's Not Too Late To Be Wild-dal, ami hol is máshol, mint a Lakeside Weekenden volt hallható. Két youtube like-kal lettek gazdagabbak.
A dobogó harmadik fokán álló Fifty's Heaven és az Országutak csillaga szintúgy két like-ra volt jó a rajongóknál. Ez is friss Lakeside felvétel.
A negyedik helyre is egy Lakeside Weekendes felvétel került, de nem az idei, hanem a 22. fesztiválról. Az előadó a B'15 Rockabilly Band, a szám címe: Esküvő.
Az ufót lát a Jeti, a Takáts Tamás Blues Band dala ebben a hónapban is minden héten bekerült a tíz legnézettebb felvétel közé. Nem csoda, ha a hó végén az ötödik legnagyobb nézettséget sikerült összeszedniük, annak ellenére, hogy a felvétel mindősége még nem érte el a mostaniak szintjét.
Habár az Ain't Ever Comin' Home népszerűsége egy fél év után csökkenni látszik a Dynamite Dudes-os fiúk nem szomorkodhatnak, mert így is az ő felvételük lett a hatodik legnézettebb Júliusban. Nem is beszélve a youtube like-ról.
A hetedik This Ole House is begyűjtött egy like-ot a youtube-on. A Black Frogs nagy örömére. Ez a negyedik felvétel az idei Lakeside Weekendről.
A B'15 a nyolcadik helyet is megcsípte a Ne ébressz fel-lel. Youtube like náluk is akad.
Szokatlan, hogy a havi összesítésben két dalnak ugyanannyi legyen a nézettsége. Itt most ez az eset fordult elő. A megtekintési időt segítségül hívva mondhatjuk, hogy a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában a hónapban a kilencedik legnézetteb felvétel volt.
Sőt mi több, a múlt havi nyertes Espresso Negro révén a tizedik hely is az övék.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése