2016. augusztus 10., szerda

2016, Huszonhatodik hét

Hála a Vasszamarak fesztiválnak a héten az első helyet a Redneck Roadkill szerezte meg, méghozzá kiugró eredménnyel. Ez az idei elsősége a csapatnak, a nyertes dal címe: Halál a májra. Begyűjtöttek egy youtube likeot is.
A második helyezett a mostanában jól teljesítő Espresso Negro lett, a Mystery Gang saját dala. A dalt a 2015-ös komáromi amerikai autós fesztiválon adták elő.
Saját dal a No Rockin' Shoes is, a The HepCats hosszú idő után tért vissza a listára a legnépszerűbb dalával, hogy egyből a harmadik helyet szerezze meg.
A dobogóról éppencsak lemaradt a Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home.
Az ötödik pozícióban a B'15 Rockabilly Band-et találjuk az Ami szivemen a számonnal.
Szorosan az előző kettő mögött a hatodik helyen a Killin'Candy dala, az As Long As I'm Movin', ami a 2015-ös Lakeside Weekend-en került rögzítésre.
Rég került fel a listára a Peter Andorai & The Graceband. A Mean Women Blues apropóján most sikerült a hetedik helyre kerülniük.
Nyolcadik a Vasmacska és a Meghalok, hogyha rám nézel.
Először került fel a Napi Rock and Roll nézetttségi listáira a Joe Cocker Coverband. A Zagyvaparti fesztiválon, Jászberényben adták elő a Little Help From My Friend-et. Ezen a héten ez volt a kilencedik legnézettebb videó.
A listát a duplázni tudó B'15 zárja. A tizedik dal a Proud Mary, amit Nitus énekelt el a fiúkkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése