2016. augusztus 23., kedd

2016, Harmincadik hét

A múlt héten tűnt fel idén először a listán a Black Frogs. Ezen a héten pedig már az első listavezetésük is megvan. A dal a Lakeside Weekend-en elhangzott This Ole House. Gazdagabbak lettek egy youtube like-kel is.
Szintúgy a második Killer Diller Combo akik a Be Baba Leba című szerzeménnyel kerültek fel a listára.
A harmadik helyet a Fifty's Heaven csípte meg az Országutak csillagával. Az első három helyezett az idei Lakeside Weekend-en látott produkciók voltak.
Épphogy csak lemaradt a dobogóról a B'15 Rockabilly Band az Esküvő című Egészséges Fejbőr dallal. Vigasztalja őket a tudat, hogy a nézetségi időben kimagasló eredénnyel övék az elsőség.
A Takáts Tamás Blues Band dala, az Ufót lát a jeti csípte meg az ötödik helyet.
Az utóbbi időben egyre gyakrabban látjuk a Peggy Sue-t a listán a Mystery Gang előadásában. Ezúttal a hatodik hely az övék.
A ahtodik-hetedik helyen a megtekintések számában holtverseny alakult ki. A hetedik helyen a Dynamite Dudes-al és az Ain't Ever Comin' Home-mal találkozunk, mert a megtekintési ideje rövidebb volt, mint a Peggy Sue-é. Ők viszont kaptak a nézőktől youtube like-ot.
A héten mesterhármast ért el a B'15. Három daluk is bejutott alistára. A Ne ébressz fel a 20. Lakeside Weekendről a nyolcadik, az Ami szivemen a számon a kilencedik.
A listát a Duckers produkciója, az It's Not Too Late To Be Wild zárja, szintén az idei Lakeside Weekendről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése