2016. augusztus 22., hétfő

2016, Huszonkilencedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Az első helyezett Dynamite Dudes egy hajszálnyira van tőle, hogy átlépje a 300 pontos álomhatárt. Csupán idő kérédse, hogy mikor történik meg.
A második Pedrofon ezzel szemben az utóbbi hetekben kissé kiengedett. Ezen a héten a harmadik B'15 Rockabilly Band sem kapott pontokat, így nem történt változás. A mezőny fölé magasodik még a negyedik Mystery Gang is, a srácok sikeresen próbálnak felzárkózni a dobogósok mögé.
Az érdekes dolgok az élmezőny második felében történtek.
Az utóbbi hat hétben a Fifty's Heaven megháromszorozta a pontjait, és nagy lendülettel tört be a legjobb tizenhat közé. Ezen a héten három helyet javítva a nyolcadik pozíciót foglalják el. Vajon kitart a lendületük?
A Killer Diller Combo idén másodszor végzett a heti tizes lista élén, és ezzel a tizedik legnépszerűbb zenekarnak számít idén a Napi Rock and Rollon.
A "Mexikói határ", a legnépszerűbb 16 zenekar határa a Redneck Roadkill és az 1000 lie-ot nemrég elérő Danny Rockabilly and His Clan között található.
"Mexikóban" csendesen teltek a napok, a Pete Gorilla Band gyűjtött be egyetlen pontot, de ezzen nem sikerült megelőznie az előtte állót.
Idén először most kapott pontot a Black Frogs, akik így a 47. helyen debütáltak.
A bajnokság elérte az 50 résztvevőt, az utolsó helyen jelenleg a Fog/Doc Band található.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése