2016. augusztus 15., hétfő

2016 első félévi statisztikák

Eltellt egy fél év 2016-ból, amiben rengeteg izgalmas dolog történt. Rengeteg videó került bemutatásra, remélem mindenki nagy örömére. Lássuk, hogy hogy állnak a dolgok a számok tükrénben!

Mivel a Rock and Roll Bajnokásgban már olyan sokan vesznek részt, hogy nem fér el mindenki a képben, így lássuk most a hátsó fertályt. A bajnokság 37. és 49. helyezettjei. Szebb napokat látott már a Nemcsak Berry és a Hot Road Band is.

A bajnokság külföldi résztvevői közül a spanyol Jon Storey Band az éllovas. A dobogón még a német Gerry Lee &the Wanded Nennel és az angol Graham Fentonnal, a Matchbox tagjával találkozhatunk.

A vidéki együttesek között nem kis meglepetésre a bajai Metal Daze áll a legjobban. Az összetettben az 5. helyen található. A híres hatvani Rockin' Rock Cats csak a második. Szintén meglepetés a harmadik helyezett személye, ami nem más, mitn a női rockbanda, a Vasmacska.

Az idei újoncok közül a Leonardo Pickup Trio gyűjtötte eddig a legtöbb pontot, második a Killer Diller Combo. Midnetten beférnek a legjobb tizenhatba az összesítésben. A Roll' Skate Boogie nem most alakult, de először kerültek fel a listára a Bajnokság történetében. Jelenleg a harmadikok az újoncok listáján. Láthatjuk,hogy a legtöbb újonc Budapesti.

A Budapesti zenekarok listája nem sokban tér el az összetettől. Az éllovasok a Dynamite Dudes, Pedrofon és a B'15.

Szinte minden héten más együttes tudta megszerezni a listaelsőséget. A legtöbbször a Pedrofon (5) a Dynamite Dudes (4) és Prison Band (2) volt megtalálható a heti nézettségi listák élén.

Elég rövid azon dalok listája, amelyek a Top 20-as listát vezették idén. Az évet a Good Rockin' Tonight-al kezdtük, de hamar átvette a vezetést az Ain't Ever Comin' Home, hogy 22 hétig ki se engedje a kezéből. Az utóbbi két hétben az Espresso Negronak sikerült megtörnie a sorozatot.


Ha a Rock and Roll Bajnokságban szerezett pontokat nézzük a dalok listája a következő: Az Ain't Ever Comin' Home több, mint 300 pontot zsebelt be, és így idén már verhetetlennek tűnik. Második a fentebb is említett Good Rockin' Tonight. A dobogó harmadik fokára csendben a Meghalok, hogyha rám nézel osont fel.

Ha leosztjuk a pontokat a dalok számával, akkor megkapjuk, hogy mennyire effektív egy együttes. A listát itt is a Dynamite Dudes vezeti, mivel a pontjait csupán két dal segítségével érte el. A második helyen a Leonardo Pickup Trio sok pontot szedett össze egyetlen dallal. Egy dal hozta a Danny Rockabilly and His Clan pontjait is. A lsitán a legtöbb dalt a Pedrofon (19) és a B'15 (12) szerepeltették.

A youtube likeo listáját az első félévben a Surfin' Zhiguli Wooly Bully című dala vezeti. Az Ain't Ever Comin' Home feleannyi like-ot gyűjtött. A semmiből tűnt fel a Csepeg a csendes eső a Party Dance Band előadásában, akik 4 like-kal szerezték emg a harmadik helyet.


Mi más lenne a legnézettebb szám, mint az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes-tól? Kétszerannyi megtekintése van, mint a második Meghalok hogyha rám nézelnek a Vasmacskától. Harmadik szoros versenyben a Pedrofon dala, az Ifa megy a hegyen lett. Érdekes, hogy ha a szerzett pontok számát nézzük ez a dal csak a 12. lett.

A emgtekintés idejében is az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes-tól a lsita éllovasa. A második helyen a B'15 dala a Ne ébressz fel. A Pedrofon dala, az Ifa megy a hegyen itt is a harmadik.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése