2016. augusztus 19., péntek

2016, Huszonkilencedik hét

A héten felrobbantotta a nézettségi listát a Killer Diller Combo. A Be Baba Leba több kamerából felvett videója nemcsak kimagasló nézettségi időt, de 3 youtube likeot is hozott.
Máskor ezzel a teljesítménnyel a lista élén végzett volna a Fifty's Heaven dala, az Országutak csillaga. Most be kell érnie a második hellyel és 2 youtube like-kal.
Kapott youtube like-ot a harmadik helyezett It's Not Too Late to be Wild is. A Duckers dala is afölött a szint fölött val, ami általában elég a győzelemhez - de nem ma.
Negyedik helyet sikerült megcsípnie a Dynamite Dudes dalának, az Ain't Ever Comin' Home-nak.
Jó teljesítmény az ötödik hely az Ufót lát a jeti számára, ami a Takáts Tamás Blues Band saját dala.
A hatodik-hetedik helyen két Mystery Gang dal osztozik. Azonos megtekintés mellett hosszabb megtekintési idővel a Peggy Sue-é az előkelőbb hely, az Espresso Negro a hetedik.
Idén először szerez pontot a Black Frogs. A This Ole House a Lakeside Weekend-en hangzott el, mint a lista első három helyezettje.
Ismét feltűnt a Rockin' RockCats nem létező dala. Az, amelyik úgy kezdődik, hogy "A plébánosnak...". Ez a dal lett a kilencedik.
Tizedik helyre a Pete Gorilla Band futott be. A srácok a Rock and Roll Evolution-ön adták elő a Something's Wrong With My Radio-t.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése