2015. január 8., csütörtök

2014, Ötvenkettedik hét.

Az év legeslegutolsó hetét a CHEVROMANDALA Transit Ride nyerte, karöltve Fenyő Miklóssal, akivel Elvis nótákat énekeltek. Nincs is szebb módja megünnepelni Elvis születésnapját, mint egy listaelsőséggel.
A Black Frogs található a dobogó második fokán a Yes Tonight Josephine-el, amit még a legeslegelső koncertjükön adtak elő.
Minimális külömbséggel szorult a harmadik helyre a Mystery Gang és a Peggy Sue. Bánkódni nincs okuk, a Kínzó vágy is felkerült a listára.
A Takáts Tamás Blues Band az utóbbi hetekben reneszánszát éli, alig múlik el hét, hogy az Ufót Lát a Jeti ne kerülne be a legnézettebb 10 videó közé. A héten a negyedikek.
Az ötödik videó igazi meglepetés. 2013-ban készült a videó a Gerry Lee and the Wanted Mennel a Walldorfi Rock and Roll weekend-en. A dal cíyme: Last train to Nagasaki.
A hatodik helyen hármas holtversenyben található a Crazy Cat & The Blue Moons, a The HepCats és a Mystery Gang. Nézettségi idő alapján ez utóbbi lett a hatodik az idei év slágerével, a Kínzó vággyal. Hetedik Crazy Cat és a Blue Suede Shoes, még a Hepcats cipős nótája a nyolcadik.
A Pedrofon az év első felében volt gyakrabban látható a listán, de az utolsó héten is itt látjuk az Ifa megy a hegyennel őket a kilencedik pozícióban.
A tizedik helyen lévő Flip, Flop and the Flyers kezdte a legdinamikusabban az évet, hogy év közben alig halljunk róluk, de a Lakeside Weekend-es videókkal visszatértek ők is, most a Jump Jive an' Wail van terítéken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése