2015. január 7., szerda

2014, Ötvenegyedik hét, Rock and Roll Bajnokság.

Már csak pár napot kell várni, amíg kiderül a bajnokság végeredménye. Az év utolsó előtti hete már nem tartogatott meglepetéseket.
Nem meglepetés, hogy a Mystery Gang növelni tudta tetemes előnyét. Nem az első helyezés a kérdés, hanem az, hogy jövőre fel tudnak-e nőni a konkurrensek aZ MG mellé?
A hetedik helyen a B'15 Rockabilly Band felzárkózott a Fifty's Heaven-hez, itt még bármi történhet az 52. héten. A The HepCats egy csomó pontot kapott, de a nyolcadik helyről nehezen tudna előre lépni. Mögötte a Takáts Tamás Blues Band megelőzte a miskolci The Hot Road Rockabilly Band-et.
A határon a 16. helyen a Duckers-t találjuk, akik úgy jutottak be a legjobbak közé, hogy idén nem készült friss videójuk.
A határ "mexikói" oldalán a Naked Truckers-t és a Jumpin'Bop-ot találjuk, egy jó teljesítménnyel még sikerülhet a 16-ba jutás.
Fenyö Miklós-nak ismét sikerült pontot szereznie, beérte a voklaistáit, akiknek 40 pontot egy számmal sikerült begyűjteniük.
A Nitus and The Rollin Dice 2014-ben kupaszereplő volt, sőt bronzérmes is lett, ezért fájó, hogy nem sikerült idén a 16-ba kerülés, ami nem is csoda, tekintve, hogy a zeneklar 2013 vége óta nem koncertezik.
Maga a zenekar nagy múltra tekinthet vissza, de a Napi Rock and Rollon újoncnak számír a Nemcsak Berry. Idén már nem sok előrelépésre számíthatnak, de maradt pár videó, ami cak jövőre lesz megosztva, összejöhet nekik is a 16-ba kerülés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése