2015. január 28., szerda

2014, Éves nézettség megtekintési idő szerint.


Az év videóit lehet megnézett percek alapján is rendezni, és ekkor kicsit más képet kapunk, mintha a megtekintések száma alapján rendeznénk.
A Mystery Gang és a Kínzó vágy továbbra is az élen.
A Második helyre egy olyan szám érkezik, amelyik a radar alatt maradt a megtekintések száma alapján, egy tizes listára sem került be az évben. Egy Duckers koncerten készült a felvétel, amint a vendégzenészek jammelni kezdtek. A felvétel igen hosszú, és igen élvezetes. Így került fel a dobogó második fokára ez a szám.
Csupán kilenc perccel csúszott le a harmadik helyre a Peggy Sue, a Mystery Gang nagy sikerszáma.
Ezer perc fölött van még a Flip, Flop and the Flyers és a Rumble in Brighton, ami a 2013-as Lakeside Weekend-en hangzott el.
A harmadik számú Mystery Gang kedvenc, a Micsoda borzongás is alulról karcolja az ezer percet az ötödik helyen.
Szintén egy radar alatti szám a hatodik helyen: a The Prison Band játssza egy felvételen a Tenessee Zipet és a Rock Therapy-t.
Innentől besűrűsödik a lista, sok számot néztek tíz óráig az évben. A következő a CHEVROMANDALA Transit Ride Wild One-ja.
Nyolcadik a Fifty's Heaven Ne sírj Kedvesem-je.
Posztumusz futott be a kilencedik helyre a Nitus and the Rollin' Dice V8 himnusza a Nyomd a gázt.
Fenyő Miklós is megmutatja magát ezen az éves litán a 2013-as Havanna napokon adott koncertjén készült felvétellel, amin a Csavard fel a szőnyeget mellett a Why don't You Love Me-t játssza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése