2015. január 15., csütörtök

2014, December.

Takáts Tamásék havi listaelsősége mindenképpen meglehetés. Ami magyarázatot adhat rá az a Januári 25. születésnapi koncertjük, ami sok embert késztethetett arra, hogy régi videókat nézzen tőlük.
A The HepCats második helye nem akkora meglepetés, hiszen nagyon készültek a December 19.-ei koncertre, és sok rajongó ezzel a számmal melegített.
Az év utolsó két hónapjában visszaelőzte a Peggy Sue a Kínzó vágyat. A Mystery Gang idei két listavezetője a felelős a rengeteg első helyért.
A Black Frogs szintén születésnapra készült, ezért kerülhetett a Lakeside Weekend-en rögzített Rockabilly Baby az ötödik helyre.
A Crazy Cat & The Blue Moons sokszor felkerültek a heti listákra, de havi legjobb tízbe most először sikerült bekerülniük. Ezt a kék antilopbőr cipőknek köszönhetik.
A B'15 Rockabilly Band számos igen nagy sikerű számot mondhat magáénak, ám az ami Szivemen a számon ezen verziója nem tartozik közéjük. Érdekes, hogy mégis ez a hetedik a hónapban.
Fenyő Mikósnak legutóbb Szeptemberben sikerült a havi legjobb tízbe kerülni, ez most a Luxemburg rádióvals ikerült, amit a Wildcat Night-on adott elő. Ez volt a hónap legtovább nézett videója.
Fenyő keze benne van a kilencedik helyezett videóban is, itt a CHEVROMANDALA Transit Ride vendége volt az öreg, és Elvis nótákat énekeltek a Dunakeszi-i Jampec Party-n.
A lista vége Fenyőről szól, a Pala-Pala-Palatinus-szal dupláznia sikerült, amit a változatosság kedvéért a mkomáromi amerikai autós fesztiválon énekelt. Csupán egy megtekintésen múlt, hogy nem a kilencedik helyre került a dal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése