2015. január 2., péntek

2014, November.

Mielőtt megtudnánk, hogy ki vezette a listát az utolsó hetekben, tekintsünk vissza Novemberre, mert ezzel még adós maradtam.
Elég nehéz megverni a Mystery Gang-et, minden második héten ők végeznek az élen, de ebben a hónapban ez sikerült a Redneck Roadkill-nak, és a Truck Drivin' Mannek, amely szám már az elődzenekarnak is nagy sikert hozott.
Három darab megtekintéssel szorult a dobogó második fokára Novemberben a Peggy Sue.
Egy kis szünet után a harmadik helyen a Fifty's Heaven-t találjuk a Gyönyörű Lánnyal, amely 2014-ben, a Lakeside Weekend-en hangzott el.
Mondhatjuk, hogy Takáts Tamás és blues bandje feltámadt az év végére, mi sem mutatja ezt jobban, mint az Ufót lát a Jeti negyedik helyezése a hónapban.
Négy számmal is bekerült a havi top 10 be a Redneck Roadkill. A második ezek közül a Summertime Blues az ötödik pozícióban.
A The HepCats-nak is jó hetei vannak mostanság, legnagyobb slágerük a No Rockin' Shoes a hatodik.
Az év végére a Kínzó vágy népszerűsége csökkenni látszik, de azért egy hetedik helyre még mindíg jó.
Elég volt egyszer az előtérbe engednie az öreg Fenyőnek a Csacska Macska vokált, ezzel az egy számmal hetekig voltak fent a listán, olyannyira, hogy a havi nyolcadik helyet is megcsípték.
A listát két Redneck Roadkill dal zárja, az egyik saját: Parasztronauta, amelyben a srácok egy földönkívüli mezőkre vágyó földművesről mesélnek. A másik feldolgozás: Tush.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése