2015. január 6., kedd

2014, Ötvenegyedik hét.

A nagy évvégi koncertjükre tekintettel nem is csoda, hogy a hetet a The HepCats és legnépszerűbb számuk, a no Rockin' Shoes nyerte. Azon a héten mindenki ezzel a számmal hangolódott a koncertre.
Hosszabb megtekintési idő miatt lett második egy Lakeside Weekend-es jammelés, amikor zömmel a CHEVROMANDALA Transit Ride tagjai sátras környezetben adták elő a Szóljon a zene című Komár számot.
A Kínzó vágy visszatért. Az év vége felé nagy verseny alakult ki a Mystery Gang két száma, a Peggy Sue és a Kínzó vaágy között. Ezen a héten ez utóbbi volt a népszerűbb, a dobogó harmadik fokára ért fel.
Egy kis szünet után találjuk a negyedik helyen Takáts Tamást és embereit. Az Ufót lát a Jeti az idei nagy siker tőlük.
A Nemcsak Berry az év utolsóelőtti hetében debütál a Napi Rock and Rollon. Az I shot the sherrif nem az egyetlen szám tőlük, aki szereti őket nem fog csalódni.
Az ötödik-kilencedik helyen egy szokatlan jelenséggel találkozhatunk: négyes holtverseny!
Szerencsére a megtekintési idő segít felállítani a helyes sorrendet. Ezek szerint Fenyö Miklós az ötödik a Made in Hungária N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-os előadásával.
Rég hallottunk már a B'15 Rockabilly Band-ről, pedig általában gyakran látni őket a listán. Most az őszinteségükkel hódítottak: Az Ami szivemen a számon a hetedik.
Hetedik a Rock and Roll Kupa bronzérmese, a Nitus and the Rollin' Dice. A jutalomvideót olyan sokan nézték meg, hogy a nyolcadik helyre kerültek a listán.
A Duckers-nek is szerencsés ez a hét. hosszú idő után a Trouble-le sikeresen tértek visza a listára. Reméljük jövőre előrébb jutnak a kilencedik helynél.
Ha duplázásról vagy triplázásról van szó általában a Mystery Gang neve kerül említésre, de ezúttal Fenyő Miklós Luxemburg Rádiója kerültek rivaldafénybe. A dal a XV. Wildcat Nighton hangzott el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése