2015. november 2., hétfő

2015 Rock and Roll Kupa: a csoportkör végeredményei


Lassan elérkezünk at év végére, és ez egyben azt is jelenti, hogy kiderül, ki nyeri a Rock and Roll Kupát, és ezzel a jogot, hogy Szilveszter estéjén az ő videója szórakoztassa a népet.
2014-ben a Fifty's Heaven győzedelmeskedett a Jerry Lee's Rock and Roll Service-el szemben. Ez a párosítás idén is összejöhet, a csoportbeosztás megfelelő ehhez.
De lássuk, hogy kik azok, akik az egyenes kieséses szakazba belekezdhetnek!

Az A csoport nyertese 20 szavazattal és 18 ponttal a Redneck Roadkill. Ők azok, akik legkevesebb szavazatot kapták a csoportelsők közül. Szintén továbbjutott a Mystery Gang is, de ők is nagyon kevés szavazattal. Volt olyan csoport, ahol a negyedik helyezett is több szavazatot kapott, mint a MG.

A B csoportban nem volt hiány a szavazatokban. a Pedrofon magasan, 91 szavazattal végzett az élen. A másik továbbjutó a Fifty's Heaven, akiknek idén is sikerült túlélni a csoportkört. Vajon ismét a döntőig menetelnek?

A C csoportban egyenlő ponttal végzett a két továbbjutó, szóval a szavazatok száma dönti el az elsőség kérdését. Ez pedig nem más, mint a pécsi Flip Flop and the Flyers.
Az Ed Philips and the Memphis Patrol idén nem jeleskedik a bajnokságban, de a kupában magabiztosan jutottak tovább.

És végül a D csoport eredményei. Ez volt talál a legizgalmasabb, hiszen esélyes voltaz utolsó mérkőzés előtt, hogy hárman is körbeverik egymást és azonos ponttal végeznek. Ez nem történt meg, a Jerry Lee's Rock and Roll Service simán hozta a márkőzést, és ezzel bebiztosította a csoportelsőséget.
A Duckers 2014-ben kisebb meglepetésre anélkül került be a legjobb 16 közé, hogy új videó jelent meg volna tőlük, de hogy megérdemelték a bekerülést azt az is jelzi, hogy a kupa csoportköréből második helyen jutottak tovább.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése