2015. november 23., hétfő

2015, Negyvennegyedik hét

A héten "új" együttest köszönthetünk nem csak a listán, de az élen is. A Cadillac a kilencvenes évek legmenőbb hazai Rock and Roll csapata volt, akik ott folytatták, ahol Fenyő Mikiék abbahagyták. Mostanában évről évre visszatérnek egy fergeteges koncert erejéig a Rock and Roll Evolution rendezvényen. Az Új tanerő nemcsak az első helyet zsebelte be, de két youtube likeot is kapott.
Mi más lenne a második helyezett, mint a Dynamite Dudes legnépszerűbb dala, az Ain't Ever Comin' Home. A dal népszerűsége töretlen.
Megteki ntések számában kissé lemaradt a harmadik helyezett Mystery Gang szerzemény, a Dobban a szív, de a megtekintési idő majdnem akkora, mint a második helyezetté.
A negyedik-ötödik helyen a megtekintések számában holtverseny alakult ki, amit hosszabb megtekintési idővel a Nemcsak Berry és a Szép lányok, jó bor nyert.
A múltból tűnt fel a Message együttes, és Baby Please című daluk, őket a 2014-es Buick Western Weekenden lehetett hallani.
A Big Boobs a Naked Truckers-től visszatért, ezúttal a hatodik helyre. Hát lehet egy dalt ilyen címmel nem szeretni? :)
Youtube like-ot is kapott a hetedik helyen lévő Flying Times által előadott Fenyő Miki dal, a Luxemburg Rádió. Az idei Lakeside Weekend-en hallhattuk a őket.
A 8.-10. helyen ismét holtveryeny alakult ki, amit most is a megtekintési idő dönt el. Ez alapján nyolcadik a Danny Rockabilly and His Clan és a Secret Agent Man. Ahogy a heti nyertes, ez a szám is a Rock and Roll Evolution-ön hangzott el.
Kilencedik a Peggy Sue. Ezzel a dallal a Mystery Gang megint duplázni tudott. A héten ez csak nekik sikerült.
A hetet a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service zárja. Youtube like-ot is kiérdemelt a daluk, a Jailhouse Rock. Reméljök sikerül megtartani a srácoknak a lendületet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése