2015. november 27., péntek

2015, Negyvenhatodik hét

Úgy látszik ez az év vége újdonságokban bővelkedőre sikerült. Ismét egy új zenekart köszönthetünk a Napi Rock and Roll-on: A Pedro and the Dogboomers rögtön az élen debütált a 46. heti legnézettebb videók listáján!
A Good Rockin' Tonight nemcsak kimagasló nézettséggel végzett az eelső helyen, de a youtube-on is kapott 4 like-ot. Ez az első dal, ami az idei Wildcat Night-ról a listára került.
Kissé lemaradva ugyan, de második helyen a B'15 Rockabilly Band-et találjuk a Ne ébressz fel című dalukkal. A dobogó ahrmadik fokán a Tom White & the Mad Circus és a Hillbilly beat.
Ezen a héten a negyedik helyen találkozunk az Ain't Ever Comin' Home-mal. Habár a dobogóról elcsúsztak, bánatukat két youtube like orvosolja.
A Mystery Gang legújabb "fegyvere", amivel a csúcsokat ostromolják, a Dobban a szív című dal most a ötödik lett, csupán egyetlen megtekintéssel lemaradva a negyedik helytől.
Ismét a listán köszönthetjük a Pedrofont! Hatodik ehlyen a Buzz Buzz Buzz. Élőben a 2014-es Lakeside Weekenden láthattuk ezt a produkciót.
Az új Dynamite Dudes dal, a Faith előrébb tudott lépni a héten, most a hetedik.
A babám mindíg hazavár -énekli a Boka és a Klikk a nyolcadik helyen. A dal az idei Lakeside Weekend-en hangzott el.
Ilyen se nagyon történt még. Olyan más volt, hogy egy dal kétszer került fel a listára, de két előadótól. Olyan viszont még nem, hogy egy azon előadótól siekrült volna kétszer is bekerülni. Most ez történt meg, a B'15 Ne ébressz fel-e a 2013-as Lakeside Weekedről a 9. pozícióban (is).
Végül a lsitát a szintén duplázni tudó Mystery Gang féle Peggy Sue zárja. Habár most a lista végén van, könnyen lehet, hogy ez lesz idén is az év legnézettebb videója.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése