2015. november 4., szerda

2015, Harminckilencedik hét

Első helyen a Rockin' RockCats! A hét legnézettebb videója a Baby Let's Play House, amit a szeptemberi Amigós koncertjükön adtak elő egy vendégénekes közreműködésével. Három youtube like-ot is kaptak ráadásul.
A Forró Rágógumi-tól a No Particular Place to Go a hét második legnézettebb videója, ami szintén kapott youtube like-ot. Ez egy különösen erős hét, máskor ettől alacsonyabb nézettséggel is lehet első egy dal.
Az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes tolmácsolásában az utóbbi hetek nagy dobása, ezen a héten a harmadik helyen találjuk őket.
Csupán két megtekintéssel maradt le a dobogóról a Pedrofon és a Great Balls of Fire. Viszont kaptak egy youtube like-ot ők is.
Pedrofon után Pedrofon. Az együttes duplázott, ötödik helyen az I'm Walkin. Szintén kapott youtube like-ot.
A héten csak a hatodik legnépszerűbb volt a Peggy Sue a Mystery Gang-től. Panaszkodni nincs okuk, mert egy mesterhármast hoztak össze, három dal is bekerült a legnézettebb 10 közé.
Mindjárt itt is a Végtelen nyár a hetedik helyen.
Ritka, hogy egy dal két előadótól is bekerüljön a listára egy adott héten. A Great Balls of Fire a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service előadásában is megtalálta az utat a listára, a nyolcadik helyre.
A harmadik Mystery Gang dal a héten a Kínzó vágy, amit a kilencedik helyen találunk.
A Rock and Roll Service is duplázni tudott, az I was Born to Rock and Roll került a tizedik helyre egy youtube like-kal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése