2015. november 16., hétfő

2015, Negyvenkettedik hét

Ezen a héten a Danny Rockabilly and His Clan dala, a Secret Agent Man vitte el a pálmát, magasan ez lett a legnézetteb videó. Nem is csoda, igazán lendületes előadást láthatott a III. Rock and Roll Evolution közönsége. Ezt bizonyítja a 4 like is, amit a youtube-on kapott a dal.
Ezüstérmes a héten a Pedrofon és a Randi Andi.
Fel-feltűnik a listán a Tom White & the Mad Circus, ezúttal az előkelő harmadik helyet szerezték meg a Hillbilly Beat című dalukkal. Egy youtube like-ot is kaptak.
Szintén kapott youtube likeot a negyedik helyen a Rockin' RockCats dala a Motoros, amit a 22. Lakeside Weekend-en adtak elő.
Az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes-tól ezen a héten az ötödik. Azonos megtekintés szám mellett rövidebb megtekintési idő miatt ők lettek hátrébb sorolva.
A Naked Truckers legnépszerűbb dala a Big Boobs egy kis lemaradással követi az első ötöt a hatodik pozícióban.
Habár csak a hetedik helyen található a Szép lányok, jó bor a Nemcsak Berry-től megtekintési időben ők a másodikak.
Rég hallottunk a Csipesz és bandája-ról. Most a nyolcadik helyet csípték meg, ráadásul kaptak youtube likeot is.
Amilyen magasan uralta az év elejét a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában annyira visszavett a tempóból a dal a nyár után. A kilencedik ezen a héten.
A hetet a B'15 Rockabilly Band zárja az I want You To Want Me-vel, ahol Nitus volt a vendégénekes. Ők is kaptak like-ot a youtube-on.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése