2015. november 25., szerda

2015, Negyvenötödik hét

A héten annyi hét után ismét a Mystery Gang végzett az élen. Ezúttal legújabb daluk, a Dobban a szív került az élre. A dal az elmúlt két kétben is dobogós volt, de most sikerült az áttörés.
Nem sokkal maradt le az élről a Boka és a Klikk, és daluk, a Babám mindig hazavár. Vigasztalódhatnak a 3 youtube like-jukkal.
A Dynamite Dudes remek formája tovább folytatódik, a nagysikerű daluk, az Ain't Ever Comin' Home ezen a héten a dobogó harmadik fokán található.
A Flying Times Ed Philips-el megerősítve a komáromi amerikai autós fesztiválon adta elő a Steamroller Blues-t. A dal kapott egy youtube like-ot is, és a héten a negyedik legnézettebb volt.
Ha Nemcsak Berry, akkor brutális nézettségi idők. Ez most sincs másként, a Szép lányok, jó bor magasan a hét legtovább nézett videója volt.
A Cadilalc és az Új tanerő nézettsége esett ugyan, de még így is ők a hatodikak
Sosem találkozhattunk még a Napi Rock and Roll listáin a Pete Gorilla Band nevével. Ők is fellépők voltak a Rock and Roll Evolution III-on, ahol többek között a Put Your Cat Clothes On-t adták elő. A hetedik legnézettebb volt a 45. héten.
A Nemcsak Berry duplázni tudott, a Mustang Sally a nyolcadik, kiugró nézettségi idővel.
A Naked Truckers rajongói a kilencedik helyre nézték idei legnépszerűbb dalukat, a Big Boobs-t
A listát a Dynamite Dudes új dala, a Faith zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése