2015. október 9., péntek

2015, Harmincötödik hét

Az össznézettséget tekintve ez is egy igen gyenge hétnek számít. Ez mit sem von le azonban a Dynamite Dudes érdemeiből, akik Ain't Ever Comin' Home című dalukkal az élen végeztek, és még egy youtube like-ot is kaptak.
Érdekesség, hogy az első négy helyen nem történt változás az előző héthez képest, már ami az együtteseket illeti. Az első két helyen ráadásul ugyanaz a dal található.
Második tehát a Naked Truckers és mi más mint a Big Boobs. Ez a dal is kapott youtube like-ot.
A dobogó harmadik fokán ezen a héten is a Tom White & the Mad Circus, de most a Hillbilly Beat című dalukkal.
A negyedik helyen változatlanul a Mystery Gang, ezúttal a Kínzó vággyal. Csupán egyetlen megtekintéssel maradtak le a dobogóról.
Az ötödik pozícióban ezen a héten a B'15 Rockabilly Band-et találjuk, amint az Esküvő című szerzeményt adják elő nekünk az idei Lakeside Weekend-en. Ez dal is kiérdemelt egy youtube like-ot.
Hatodik a Pedrofon és a Bim Bam.
Ha már felkerültek a listára a Vasmacska rockerlányai, ott is maradnak. Hetedik a Meghalok hogyha rám nézel. Egyenlő megtekintésszám mellett a hosszabb megtekintési idő döntött a javukra a következő számmal szemben ami a duplázó Mystery Gang és Végtelen nyár. Sajnos a dalcím nem fedi a valóságot.
Kilencedik egy korai CHEVROMANDALA Transit Ride felvétel, amelyen vendégénekes énekeli a Folsom Prison Blues-t.
A listát a miskolci The Hot Road Rockabilly Band zárja (akiket mellesleg épp ma láthat élőben a miskolci közönség). Daluk a This Cat's On A Hot Thin Roof.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése