2015. október 16., péntek

2015, Harminchatodik hét


Nem kis meglepetés az, hogy a héten a Girl Power hazai rocker képviselői, a Vasmacska zenekar végzett az élen a Meghalok hogyha rám nézel című Hungária feldolgozással.
Igaz, az elmúlt hetekhez képest összesítésben nem volt egy erős hét, de a meglepetés így is erős.
Mögöttük a második helyen a Mystery Gang ismét erőre kapott, és a Végtelen nyárral a dobogó második fokára helyezkedett. Habár a megtekintések ideje még mindig alacsony.
Az elmált hetek sztárja, a Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home ezúttal a harmadik helyet csípte meg.
Ahogy múlt héten, a Dynamite Dudes mögött most is a Naked Truckers következik, mi mással, mint a Big Bobbs-al.
Idén alig telik el hét a Pedrofon nélkül, ezúttal az ötödik helyen találkozunk velük, és ikonikus dalukkal, az Ifa megy a hegyennel.
A B'15-nek is jó hetei voltak nemrégiban, hála a közönségsiker Esküvő című dalnak. Ezen a héten a hatodikok lettek.
A Beatles-i hagyományokból építkező Bits (akik nemrégien Liverpoolt is megjárták) és a Lady Madonna ezen a héten a hetedik legnézettebb videó volt.
2014-ben ugyanúgy robbant be a Chevromandala Transit Ride a listára, mint idén a Dynamite Dudes (hogy azóta átadja helyét a Peter Andorai and the Graceband-nek). A Wild One című Lakeside Weekendes daluk most a nyolcadik.
Az olasz Don Diego Trio az idei Lakeside Weekend külföldi előadója volt. A Batman Theme Song olyannyira sikeres volt, hogy mág most is felkerült a kilencedik pozícióba.
Agárd mellett Komárom is feltűnik a listán. A Flying Times és a Baby What Do You Want Me To Do zárja a heti tizes listát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése