2015. október 27., kedd

2015, Harmincnyolcadik hét

A Youtube kis csalafintaságot tartogatott mára nekem, felcserélte a megtekintések és megtekintési idő oszlopát. Természetesen továbbra is a megtekintések száma szerint lesznek rangsorolva a videók, márcsak a hagyonmány miatt is.
Visszatért a csúcsra az idei második félév királya, az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes​-tól. Még egy youtube like-ot is kaptak.
A Dynamite Dudes meleltt a hét a Mystery Gang​ visszatéréséről szól. A héten egy mesterhármassal bizonyítják, hogy nem véletlenül vannak a bajnokság élén.
Rég láttuk a Peggy Sue-t, a banda all-time favourite-ját, a legnézettebb videójukat, de most a második helyre került a dal.
A Kínzó vágy 2014 nagy közönségkedvence volt, idén a második legnépszerűbb MG dal.
Negyedik helyen a Végtelen nyár, ami a harmadik számú szerzemény a Mystery Gangtől, ha az aktuális népszerűséget nézzük.
Az ötödik helyen a Pedrofon​, akik ezen a héten az ikonikus dalukat, az Ifa megy a hegyen-t küldték csatasorba.
Nemrég tűnt fel a lányokból álló rockbanda, a Vasmacska a Napi Rock and Rollon. Csupán kuriózumként játszották el a Meghalok, hogyha rám nézel-t, de a rajongóik így is a hatodik helyre juttatták őket. (Új videó tőlük November 11.-én várható!)
Hetedik egy autós találkozós videó.
Időről időre feltűnik a Tom White & the Mad Circus​ egy-egy dalával a listán, ezúttal a Rázd a nyolcadik.
Youtube like-ot is kapott a kilencedik helyen a Rockabilly Beat a Duckers​-től.
A Duckers koncertjén készült a tizedik helyezett videó, amin az együttes a Prison Bnad néhány tagjával és Pedroval jammel. Ez a videó szintén kiérdemelt egy youtube lijke-ot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése