2015. október 23., péntek

2015, Harminchetedik hét

A három dal közül, ami a 22. Lakeside Weekenden hangzott el a Batman Theme Song végzett a legelőkelőbb ehelyen. Az olasz Don Diego Trio dala volt a legnézettebb  a harminchetedik héten, ráadásul egy youtube like-kal is gazdagabbak lettek.
A héten két dal kapott like-ot a Youtube-on, a második a B'15 dala, az Esküvő, amit az ezüstérmes pozícióban találunk.
A dobogó harmadik fokára ezúttal a Pedrofon ért oda ikonikus dalával, az Ifa megy a hegyennel.
Csupán két megtekintéssel és két perc nézettséggel maradt le a dobogóról a Flying Times és a Cuncimókus -ez egyben a harmadik dal a Lakeside Weekendről.
Duplázni tudott a Flying Times. Ötödik helyen a Baby What Do You want Me To Do az előadásukban. A Dal az idei komáromi amerikai autós fesztiválon hangzott el. Érdekesség, hogy csak úgy, mint a Lakeside, ez aze semény is három dallal szerepel a heti listán.
Az elmúlt hetek királya volt a Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home. Ezúttal a hetedik hely az övék.
Nyolcadik-kilencedik heylen egy új együttes tűnik fel a Napi Rock and Rollon. AC/DC dalokat ad elő a Fog/Doc Band, akik ezúttal a Walk All Over You-t és a Let Me Put-ot prezentálják nekünk, az elsőt ráadásul kimagaslóan magas megtekintési idővel.
Kilencedik heylen a Tom White and the Mad Circus rázza. Daluk címe értelem szerűen Rázd.
A Mystery Gang az elmúlt hetekben ritka vendég volt a listán, de most a tizedik helyre sikerült bekerülniük a  Kínzó vággyal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése