2015. október 14., szerda

2015 Augusztus


A hónapot a Pedrofon és a Sweet Little Sixteen nyerte. Mindeközben két youtube like-ot is begyűjtött a dal.
A Dynamite Dudes dinamitként robbant be a hónapban, de ez mindössze a második helyre volt most elég. Meg kell ugyanakkor jegyezni, hogy az Ain't Ever Comin' Home-ot három perccel tovább nézték, és egyel több youtube like-ot is kapott.
A Big Boobs Augusztusban a dobogó harmadik fokáig jutott, természetesen a Naked Truckers is kapott Youtube likeot.
A hónapban a negyedik a Tom White and the Mad Circus dala a Rázd. Habár kissé lemaradtak a dobogóról megtekintések számában, de nekik is jutott Youtube like.
Ami a youtube likeoket ilelti, abból kettőt is kapott a Such a Night, amit az (azóta már más néven működő) Chevromandala Transit Ride adott elő a 22. Lakeside Weekenden.
Ugyanott hallhattuk a Grease klasszikusát, a You're the One Taht I Want-ot a Boka és a Klikk előadásában. Ők a hatodikak.
Ahogy a Dynamite Dudes, úgy a Vasmacska, a csak lányokból álló rockbanda is ebben a hónapban robbant be a listára. Ehhez  képest nem is rossz a hónapban a hetedik hely. A Meghalok, hogyha rám nézel című Hungária feldolgozással kerültek fel.
A Duckers és a Rockin' At The Wild Bounce a nyolcadik. Ez a dal is az idei Lakeside Weekend termése.
Ritka az, hogy valaki a havi listán is duplázni tudjon. Ez most a Tom White and the Mad Circusnak összejött, a Hillybilly Beat is bekerült a hónap legjobbjai közé.
A Mystery Gang ezúttal a tizedik helyen tűnik fel. Daluk címe Végtelen nyár. Az összesített megtekintési idő kissé alacsony, de a Youtube like ellensúlyozza ezt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése