2015. június 1., hétfő

2015, Tizennyolcadik hét

Everybody Loves Somebody az első helyezett dal címe, de azt is mondhatnánk, hogy Everybody loves Pedrofon, mert kis fölénnyel ők végeztek az első helyen a 18. héten.
A Nemcsak Berry nemrég tűnt fel a Napi Rock and Roll listáin, de azóta igen erősen jelen van. Most éppen a 2. helyen a Mustang Sallyvel. A dal nemcsak hogy egy youtube likeot is kapott, de a megtekintési ideje ennek a leghosszabb.
A Rock and Roll királynője, Peggy Sue ezúttal a harmadik. De ez is szép teljesítmény, mivel a Mystery Gang dala szinte minden héten felkerül a listára.
Egy ilyen nagyszerű címmel nehéz megérteni, hogy hogyhogy csak a negyedik a Naked Truckers dala, a Big Boobs. Azért egy youtube likera jó volt a közönségnek.
Hosszabb megtekintési idő miatt ugyananyi megtekintésszám mellett az ötödik a Nemcsak Berry, akik duplázni tudtak. Daluk, a Szép lányok, jó bor a második legtovább nézett videó a héten.
A country is képviselteti magát ezen a héten a Redneck Roadkill személyében. Daluk, a Truck Drivin' Man a hatodik.
A Brazil Mystery Trio a RocknRoll Weekender Walldorf-on adott nagysikerű koncertet 2013-ban. Az idén a múlt hétvégén volt a rendezvény, így nem csoda, hogy előkerültek a régi videók.
2014 legkedveltebb Mystery Gang dala a Kínzó vágy volt. A nyolcadik helyre volt jó a héten. A fiúktól egyáltalán nem szokatlan, hogy duplázni tudtak.
Szingapúrig kell menni annak, aki a Mel's Dinettes előadására kíváncsi. Vagy meg kell őket nézni a Napi Rock and Rollon. A lányok kis R'n'R egyvelege a kilencedik helyre repítette őket.
Takáts Tamásék is fel-feltűnnek a listán, leggyakrabban -ahogy most is- az Ufót lát a Jerivel. A héten ez a dal a tizedik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése