2015. június 3., szerda

2015, Április

A hónapban a Legyen úgy című Mystery Gang del volt a legnézettebb. A nézettség nagy részét egyetlen héten szedte össze. Kapott egy youtube likeot is.
A második helyen holtverseny alakult ki, de hosszabb megtekintési idővel a Nemcsak Berry Szép lányok, jó bora került ki győztesen, övé a dobogó harmadik foka három youtube like-al.
A hónapban a második Mystery Gang dal a harmadik helyen található, ez nem más, mint a Mintha egy macskaszem. Kétszer likeolták a youtube-on.
A CHEVROMANDALA Transit Ride igen aktív volt a közelmúltban, ami a koncerteket illeti. Ez emg is látszik az All Shook up Áprilisi negyedik helyén. Ahogy az előtte állók, ő is kapott likeot.
Minden emgtekintés számít. A harmadik Mystery Gang dal csupán egyel maradt le a negyedik helyről. Ez pedig nem más, mint a nagy hármas tagja, a Peggy Sue.
A Takáts Tamás Blues Band Áprilisben megosztotta a közönséggel a 20. születésnapjukon készített Szeres ma még című felvételt, ez a dal lett a hatodik legnézettebb ebben a hónapban.
Egy ilyern címmel, mint Big Boobs nem is lehet sikertelen egy dal. A Naked Truckers elégedett lehet, a havi hetedik hely az övék.
Újonc a Napi Rock and Rollon a Spanifer Rodeo. Szép teljesítmény hát tőlük bekerülni a nyolcadik helyre Április legnézettebb videói közé, ráadásul 3 youtube like-kal.
A Nemcsak Berry duplázni tudott, a Mustang Sally a kilencedik lett, ráadásul rekordszámú youtube likekkal.
A Country-t képvisely a tizedik Redneck Roadkill a Little Miss Honky Tonkkal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése