2015. június 9., kedd

2015, Huszonegyedik hét

A hete a Pedrofon nyerte egy kis tengeri hajókázással, daluk címe: Sea Cruise. Vajon ezzel az első helyezéssel sikerül visszavenni a második helyet a Bajnokságban?
A második helyre szorult a héten a Nemcsak Berry a Beledőlünk a rockba című saját dalukkal, de ami a megtrekintések ideját ilelti övék az aranyérem. Plusz egy youtube like-juk is van.
Nem csodálkozhat senki, hogy a Peggy Sue és a Mystery Gang található a dobogó harmadik fokán. Ők is kaptak youtube likeot.
A múlt héten ők voltak az elsők, most a negyedik helyen találjuk őket. A Tom White & the Mad Circus és a Rázd továbbra is a listán.
A Big Boobs múlt héten a tizedik helyen volt, de a Naked Truckers dala feltámadni látszik, ezen a héten az ötödik helyre ugrottak.
A Pedrofon duplázni tudott, régi nagy sikerük, az Ifa megy a hegyen segített ebben, ami a hatodik helyen landolt a héten.
A Mystery Gang duplája sem meglepetés, ezen a héten a kettes számú dal a Mintha egy macskaszem.
Ha már a duplázásról volt szó, akkor ebből a mókából a Nemcsak Berry sem szeretett volna kimaradni. Nyolcadik helyen a Szép lányok, jó bor. Ahogy a Beledőlünk a Rockba ez a dal is kapott youtube like-ot.
Hosszú-hosszú hetek teltek el anélkül, hogy a The HepCats-el találkoztunk volna. De az ínséges időknek vége, a Hip Shakin' Mama a kilencedik.
A Rollin' Dynamite a Spanifer Rodeótól pár hete volt listavezető, de még mindig a listán találjuk őket, ez szép teljesítmény.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése