2015. június 16., kedd

2015, Május

A heti lista elsősége hétről-hétre változott, csak egy dal volt mindig a csúcs közelében, ez pedig a Peggy Sue volt a Mystery Gang-től. Youtube likeot is kapott a dal.
Újonc a Napi Rock and Roll-on, mégis sikerült megcsípnie a második helyet a hónapban a Spanifer Rodeo dalának, a Rollin' Dynamite-nak, hála a banda rajongóinak, akik a youtube-on is like-olták a dalt.
A Tom White & the Mad Circus is csak Májusban került fel a Napi Rock and Roll listáira, és csupán öt megtekintéssel csúszott le a második helyről. Ha a megtekintések összidejét nézzük, akkor a hónapban ezé a dalé az aranyérem.
Rossz hírek érkeztek a Naked Truckers háza tájáról, talán meg is szűnik a banda. Mindenesetre a Big Boobs című daluk a negyedik lett Májusban.
Nyomukban a Jó öreg Rock and Roll lihegett a Pedrofon tolmácsolásában. A dal dobogós, ha a megtekintések idejét vesszük figyelembe.
Kis szünet után ismét egy Mystery Gang dallal találkozunk. A Kínzó vágy 2014 legnézettebb MG dala volt, Májusban visszatért a hatodik helyre.
Sokszor láthattunk olyat, hogy csupán egy megtekintés dönt a helyezésekről, ez így van a hetedik helyen lévő Ice Cold esetén is, amit a B'15 Rockabilly Band ad elő nekünk.
A Pedrofon is duplázni tudott a Májusban, a Sea Cruise a nyolcadik.
Az Ufót lát a jeti a Takáts Tamás Blues Bandtől a kilencedik.
A tizes listát az utóbbi hónapokban feltűnt és azóta brillírozó Nemcsak Berry zárja a Beledőlünk a Rockba című dalukkal. Ők is kaptak egy like-ot a youtube-on.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése