2015. június 8., hétfő

2015, Huszadik hét

Nemrégiben alakult a Tom White & the Mad Circus, és máris sikerült a heti lejátszási lista élére jutniuk a srácoknak a Rázd című dalukkal, amit Május 1.-én adtak elő a Városligetben.
Különös lenne, ha a Peggy Sue-t nem találnánk meg valahol a lista éle közelében, a dal a Mystery Gang előadásában most a második.
A B'15 Rockabilly Band idei legjobb teljesítménye két negyedik hely volt, most sikerült ezt egyel javítani. Az Ice Cold a harmadik.
A Nemcsak Berry a listán ragadt hosszú időre. Jelenleg a Szép lányok, jó bor című saját daluk a negyedik.
A B'15 rajongók negy kedvence Szántó Erzsi talán legismertebb dala, az Ami szivemen a számon. Ezen a héten az ötödik helyre került a dal.
A Duckers idén még nem került fel a listára, de a huszadik héten adtak egy koncertet, ami Duckers dalok nézésére ösztökélte a közönséget. Ez a hatodik helyre repítette a Trouble című dalukat.
2014 legnépszerűbb Mystery Gang dala a Kínzó vágy visszatért, igaz csak a 7. helyen (ugyanannyi megtekintésszám mellett hosszabb megtekintési idővel). Nagyon úy néz ki, hogy idén nem tudja megszorítani a Peggy Sue-t.
A nagy hármast most két dal képviseli a héten, az Ufót lát a jeti a Takáts Tamás Blues Bandtől a nyolcadik. Egyedül a No Rockin' Shoes hiányzik. Az Ufót lát a jeti csak a rövidebb megtekintési idő miatt csúszott a nyolcadik helyre.
A Pedrofon is szorgos volt a héten, a Jó öreg Rock and Rollt sikerült a kilencedik helyre juttatniuk.
Nem volt kérdéses a Naked Truckers-féle Big Boobs sikere. Hetek óta fent van a listán, de a tizedik hely azt jelenti, hogy talán már a jövő heti listán nem találkozunk vele.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése