2015. június 12., péntek

2015, Huszonkettedik hét

A héten kiugró eredénnyel győzedelmeskedett a Pedrofon és a Return to Sender.
A második helyen mi is lehetne más, mint a jól ismert Peggy Sue a Mystery Gang előadásában. Habár a Pedrofon mögött kicsit lemaradtak, az előnyök a harmadik helyhez képest mégis számottevő.
A Rollin' Dynamite és a Spanifer Rodeo újonc a Napi Rock and Rollon, mégis hetek óta megtaláljuk a legjobb tízben őket. Most éppen a harmadik helyen. Ők az egyetlenek a héten, akik kaptak youtube likeot is.
A Big Boobs és a Naked Truckers a sírból tértek vissza. Nemrég még a tizedik helyen parkoltak, ám ha valaki rénéz a listára, akkor az előkelő negyedik helyen találja őket.
A nagy hármasból a Peggy Sue-n kívül az Ufót lát a Jeti van jelen a héten, a Takáts Tamás Blues Band dala az ötödik.
Csupán négy perccel nézték tovább a Pedrofon Sea Cruise-át, mint a Crazy Cat & The Blue Moons-tól a Good Rockin' Tonight-ot, de egyenlő megteki ntésszám miatt övék a hatodik hely.
A Mystery Gang saját dala, a Kínzó vágy letarolta a Napi Rock and Roll listáit 2014-ben, hogy aztán eltűnjön. Akiknek tetszett a dal, azoknak jó hír, hogy visszatért, két héttel ezelőtt is és most is beketült a listára, épp most a nyolcadik helyre.
Az előbb csupán négy perc megtekintési idő döntött két azonos nézettségű dal között, de a 9-10. helyen álló dalok között csupán egy perc a külömbség. A kilencedik ezek alapjána Mystery Gang és a Végtelen nyár!
Nem vagyok benne biztos, hogy a Give Me All Your Lovin inkább country-e vagy inkább rock, mindenesetre a Redneck Roadkill megcsípte vele a tizedik helyet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése