2020. november 6., péntek

Nem csak egy fordulatos szavazás zajlott a héten a világban!

Mindenki az amerikai elnökválasztásra figyel, ugyanakkor egy másik, felettébb változatos voksolás zajlott a Napi Rock and Rollon is. Az amerikai eseményekkel szemben itt viszont nem volt rossz választás.
A Rock and Roll Kupa 2020-as kiírásában az első egyenes kieséses mérkőzést a Flip, Flop and the Flyers​ és a Pedrofon​ vívták.
Az eddig leadott szavazatok számát tekintve a Pedrofónikusok voltak az esélyesebbek, és ehhez méltóan el is húztak 7:3-ra az elején. De a Flip Flop hamar fordítani tudott, 21:7-re változtatták az eredményt a javukra. Ekkor kapcsolódtak be Pedróék híresen szavazásra hajlamos rajongói, és 26:26-nál egyenlíteni tudtak, majd 67:27-re messze maguk mögött hagyták a pécsieket. De itt megláát a szavazatok áramlása. Pécsen viszont elkezdődött a mozgósítás. Hamar változott az eredmény 68:68-ra, majd 77:68-ra a pécsiek javára. Itt a Pedrofon még megpróbálta felvenni a versenyt, 77:76-ra megközelítettél ellenfelüket, de egyenlíteni már nem tudtak. A Pécsi gőzhenger nem állt meg 140 szavazatig. A Pedrofon rajongói is megpróbálkoztak egy nagyobb mozgósítással, de csak 14 szavazat jött össze, a végeredmény 82 lett az ő oldalukon.
Ez volt az idei év legfordulatosabb mérkőzése, kétség sem fér hozzá. Egy másik mérkőzésen sem érkezett be ennyi szavazat. A flip-Flop majdnem megduplázta szavazatainak számát.
140 szavazatot még a Brillantin sem kapott idén, de nem tudni, hogy mire lehetnek ők képesek egy ilyen ellenféllel szemben? És vajon képesek lesznek-e még kétszer így mozgósítnai a pécsiek a rajongóikat?
A Pedrofon 82 szavazata sem kevés, az egész C és D csoportban egy zenekar sincs, aki ÖSSZESEN ennyit kapott volna.
Habár mindenképpen elismerés illeti meg a Pedrofon egész évben kitartóan szavazó rajongóit, a mérkőzést most a Flip Flop nyerte, és jutott ezzel tovább az elődöntőbe.
A jutalomvideó a Jump Jive An' Wail lesz a 21. Lakeside Weekend​-ről. Ezzel szeretnénk megköszönni minden szavazónak a szavazatot!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése