2020. november 18., szerda

2020, Negyvennegyedik hét

Idén már négyszer végzett a heti lista élén a Naked Truckers , íme az ötödik alkalom. Ez a második legtöbb idén. Mi mással, mint a Big Boobs-al került volna a lista élére.
A másodoik élegnézettebb videó a Barbara Sallee's Music által előadott Georgia on My Mind lett, ami négy youtube like-ot is kapott. Egyben ez a hét legnagyobb átlagos megtekintési idővel bító felvétele is.
Harmadik a B'15 Truckabilly Trio és a Best Looking Girl in Town a 20. Lakeside Weekend -ről.
Épp csak lecsúszott a dobogóról a Zombikrul és a Pedrofon .
Ötödik helyen a Motoros, aze lőadó ki lehetne más, mint a Rockin' RockCats . A felvétel a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál) -on készült.
A hatodik Fekete lakkcipŐk / Komár László emlékzenekar / dal címe Mondd kis kócos. Öt youtube like-ot gyűjtött be a videó.
A hetedik helyen álló Tainted Love számára három like-ot szavazott meg a videómegosztó közönsége. az előadó a Surfin' Zhiguli .
Holtverseny alakult ki a nyolcadik-kilencedik helyen, amit a megtekintési idő dönt el. Emiatt az Ifa megy a hegyen, a Pedrofon legnépszerűbb dala lett a nyolcadik (egy youtube like-kel), a Fever a 24. Lakeside-ról pedig a kilencedik. Ez a videó egy jam session eredménye, négy youtube like-ot kapott.
A listát a Tom White & the Mad Circus zárja a Hillbilly Beat-tel, ami 3 kedvelést kapott a videómegosztón.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése