2020. november 10., kedd

2020, Negyvenkettedik hét.

A Lázadók idén már kétszer végzett a heti megtekintési lista élén. Itt a harmadik alkalom, ezúttal a Zöld, Bíbor és a Fekete végzett az élen, hét youtube like-kal (ami két plusz pontot is jelent majd a Bajnokságban). Kétszre annyi megtekintést értek el, mint a második I'm Walkin' és a Pedrofon . Ők viszont két dologgal vigasztalódhatnak: Még így is kétszer annyian nézték őket, mint a harmadik helyezettet, ráadasul mesterhármast értek el a héten, három adllal is felkerültek a listára.
Harmadik szintén a Pedrofon, ezúttal a Csak cha-cha-chával.
Negyedik helyen a nagy rivális Rockin' RockCats és a Motoros a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál) -ról.
Az ötödik helytől lefelé három holtverseny található a listán, értelem szerűen, két-két dallal. A holtversenyben az átlagos megtekintési hossz segít eldönteni a helyzetet.
Emiatt az ötödik pozíciót a Miskolci Illés EmlékZenekar foglalja el a Szállj fel szabad madárral, ami 3 youtube like-ot is begyűjtött.
Négy like-ot szedett össze a hatodik Mitch Farty and the Drunken Sailors és a Nincs semmi jobb, mint egy... (cenzúrázva) című dala.
Nem maradt le a listáról a Pedrofon harmadik dala, az Ifa megy a hegyen sem, ez a hetedik. Mögötte a Fifty's Heaven és a Rázzuk fel a fővárost a 25. Lakeside Weekend -ről.
Kétlike-ot kapott a megtekintőktől a videómegosztón Fenyő Miklós és a Hotel Metol a kilencedik helyen. A lsitát a Naked Truckers zárja a Big Boobs-al.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése