2020. november 16., hétfő

2020, Negyvenharmadik hét, Rock and Roll Bajnokság

Négy ponttal növelte az előnyét a Rockin' RockCats a Pedrofon előtt ebben a kiélezett küzdelemben. Harmadik helyen a Dynamite Dudes .
A negyedik B'15 Truckabilly Trio alig húszpontnyira van már csak a dobogótól. Szétszakadozni látszik az üldöző boly. A Naked Truckers szerzett egy kis előnyt a többi üldöző előtt.
Az év vége felé közeledve egyre kevesebb a helycsere. A legjobb 16 között csak a Lázadók tudtak előre lépni, a 10. helyet szerezték meg a Redneck Roadkill -tól.
A "Mexikói határon" sem változott semmi. A The Ridin Dudes aze gyik oldalon, a Zenegép Zenekar a másikon. Érdekes, hogy nemrég már volt hármas holtverseny a legjobb 16 határán.
"Mexikóban" nagyobb mozgást a Duckers produkált. A 32. helyről a 27.-re léptek előre. De még így is lemaradásban vannak az előző évi teljesítményükhöz képest, amikor is a 11. helyen végeztek az év végén.
Az elmúlt évben a 15. volt a Bravó Johnny , akik most a 48. helyet foglalják el. Éppen beérték az előttük álló Elvis Presley-t, aki az elmúlt évben a 10. helyen végzett a bajnokságban.
A listát a Pedro and the Dogboomers zártja az 55. helyen.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése