2020. november 24., kedd

2020, Negyvenötödik hét

Jump Jive an' Vail - ez a címe a pécsi Flip, Flop and the Flyers dalának, ami a 21. Lakeside Weekend -en hangzott el. Három Youtube like kíséretében ez végzett a heti megtekintési lista élén.
Ahogy a múlt héten, most is a második lett a megtekintési listán a Georgia on My Mind a Barbara Sallee's Music előadásában, ami most is kapott egy youtube like-ot.
Harmadik helyen a Big Boobs és a Naked Truckers . Öt youtube like-al áll a negyedik helyen a Redneck Roadkill felvétele, a Night Train to Memphis a 25. Lakeside-ról.
A hét legtöbb like-ját, hatot az ötödik Juke Box Blues kapta. A felvétel a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál) -on készült, az előadó A Nyughatatlan .
A hatodik helyen a Motorossal találkozunk, ami a Rockin' RockCats legismretebb dala. A felvétel a 17. N.A.A.F.-on készült.
A hetedik-nyolcadik helyen holtverseny alakult ki, amit a megtekintési idő dönt el. A hetedik helyre a Mystery Train került a Peter Andorai & The Graceband -től. Öt like-ot is kapott a videómegosztón. Egyben ez a hét átlagosan legtovább nézett felvétele.
Nyolcadik a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen.
Kilencedik a Best Looking Girl in Town és a B'15 Truckabilly Trio . A felvétel a 20. Lakeside-on készült.
A listát ezen a héten a Fekete lakkcipŐk / Komár László emlékzenekar / zárja a Mondd kis kócossal.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése