2017. április 12., szerda

2017, Tizenkettedik hét

Elsöprő fölénnyel nyerte meg a hetet a Pedro and the Dogboomers. Ez az a hét, amikor nyilvánosságra került az első videó a Rockabilly Bang! minifesztiválról, ahol a kutyaütők voltak az első fellépők. És mi más is lett volna a nyitószámuk, mint a Good Rockin' Tonight. A magas nézettség mellett két youtube like is a jutalmuk volt.
Németországból érkezett a Lakeside Weekend-re 2016-ban a The Tin Cans. A Brave Rockin' Heart című daluk ezen a héten a második legnézettebb volt, és kapott like-ot a youtube-on is.
Igazából a 2. és 3. helyen holtverseny alakult ki, de a nézési idő alapján a harmadik a miskolci The Hot Road Rockabilly Band és a Johnny B. Goode lett.
A Vasmacska zenekar nélkül sincs nagyon lista 2017-ben. Úgy látszik, mint ahogy a macskák szoktak ideszokott. :) A Meghalok hogyha rám nézel az a szám, ami a listára segítette az együttest.
Az ötödik Jerry Lee's Rock'n'Roll Service is két youtube like-ot gyűjtött be az I got Stripes-szal.
A B'15 Truckabilly Trio-nak is jutott youtube like a hatodik helyen. Daluk a Mit remélsz, amibe ismét Nitus segített be egy kicsit.
Az Ifa megy a hegyen nem csak Pedrofon legismertebb dala, de hála neki az együttes rendszeresen a nézettségi listákon található. Most a hetedikek.
A nyolcadik tizedik helyen holtversenybe botlunk. De ahogy szokott, a nézettségi idő segít nekünk. Emiatt a Ne sírj kedvesem és a Fifty's Heaven a nyolcadik. Ők örülhetnek a youtube like-nak is.
Kilencedik a Dynamite Dudes, és aktuális legnépszerűbb daluk, a Bad Moon Rising.
A Listát a duplázni tudó B'15 zárja. A Twistin' The Night Away (mint ahogy a neve is mutatja) a twist műfajt képviseli, s mint ilyen ritka vendég a listán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése