2017. április 7., péntek

2017, Tizenegyedik hét, Rock and Roll Bajnokság

A Mystery Gang-nek sikerült elszakadnia a második Nemcsak Berry-től. Nem is csoda, eddig a MG csupán egyetlen héten nem szerepelt legalább egy dallal a legjobb 16 között.
Harmadik helyen a Pedrofon. De közel a dobogóhoz már a Dynamite Dudes is. A Dinamikusok fölénye lehengerlő volt 2016-ban. Vajon idén is begyújtják a rakétákat, vagy megelégszenek a dobogóért való küzdelemmel? Ne felejtsük, ők az egyetlenek, akik eddig minden héten bekerültek a listára.
A Vasmacska zenekar ötödik helye azt jelenti, hogy a B'15 Truckabilly Trio még távolabb került a dobogótól. De ahogy az náluk lenni szokott nem lesz ez tartós állapot. A Vasmacskáról még annyit, hogy ők is csupán egyetlen hetet hagytak ki.
Igazi gőzhenger volt a héten a Surfin' Zhiguli. A 20 youtube like 5 plusz pontot jelentett a bandának. Nem csoda, hogy átkatapultáltak 11 pozíción.
A kilencedik The Prison Band pechjére csak egyet léptek előre ezen a héten, habár viszonylag sok pontot szereztek. De mások sem tétlenkedtek
A "Mexikói határon" éppen csak átcsúszott a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service. Ezen a héten ők zárják a legjobb tizenhat listáját. Mögöttük a poros Mexikóban a Peter Andorai & The Graceband található a határ másik oldalán.
A lista huszonnyolcadik helyére Ausztriából érkezett a Pianofrizz & Friends, akik a 2016-os Lakeside Weekend vendégei voltak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése