2017. április 21., péntek

2017, Tizenharmadik hét, Rock and Roll Bajnokság

Az élen fokozódnak az izgalmak. A Mystery Gang előnye csupán két pont a Nemcsak Berry előtt, az MG viszont csupán két héten nem kapott pontot. Vajon sikerül az előzés a Nemcsak Berry csapatának?
Besűrűsödtek az együttesek a 3.-5. helyen is. A Pedrofon-t csupán öt pont választja el a Vasmacska zenekar-tól, kettőjük közé pedig a Dynamite Dudes ékelődött be. A Dinamikusok nem tudnak hibázni, eddig minden héten kaptak pontot.
A Killer Diller Combo előzte meg a héten a 10. The Prison Band-et, és beérte a Rockin' RockCats-t.
Most először került be a Rock and Roll Bajnokságba a The Stinky Rodders a heti nézettségi adatok alapján. Rögtön a tizenhatodik helyen nyitottak. Ez azt jelenti, hogy az év hátralévő részében kevés eséllyel lehet új belépőknek egyetlen jó teljesítménnyel a tizenhat közé kerülni.
A Stinky Rodders a "mexikói határ" túloldalára tolta a Redneck Roadkill-t.
"Mexikóban" a Fifty's Heaven hatalmas hajrába kezdett az elmúlt két hétben. Éppen most tíz másik bandát megelőzve a 18. helyre kerültek fel. Innen nincs már messze a legjobb tizenhatba kerülés sem.
Jól ismerjük már a Casino Black-et, de idén eddig még nem szerepeltek a listán. Ez most megváltozott, övék a 23. helyezés.
A lista végén ezúttal a Boka és a Klikket találjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése