2017. április 5., szerda

2017, Tizenegyedik hét

A hónapban magasan a Surfin' Zhiguli felvétele, a Surf Rider végzett a megtekintési lista élén. És azt hiszem a 20 youtube like is rekord gyanús.
A dobogó második fokára a The Prison Band állhatott fel. De maguk mellett még Nitusnak is helyet kell szorítani, ugyanis ő volt az, aki a My Baby Left Me előadásában közreműködött. A közönség két youtube like-kal díjazta a produkciót.
A Vasmacska zenekar igancsak belehúzott. Idén szinte minden héten ott volt a listán a Meghalok, hogyha rám nézel, de a dal most a dobogóra is felkerült.
Negyedik lett a Pedro and the Dogboomers és legnépszerűbb daluk, a Good Rockin' Tonight.
Az ötödik Tom White & the Mad Circus videó, a Csak Tisztán már egy kis szünet után következik, már ami a megtekintések számát illeti.
Holtversenyt találunk a hatodik-hetedik helyen. A hosszabb megtekintési idő miatt hatodik a Mystery Gang és a Peggy Sue.
Emiatt a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising a hetedik. A banda egyhuzamban 11. szerre szerepel a listán.
Rég láttuk a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service-t a lsitán. Most éppen a Breathless-szel kerültek fel. Övék a nyolcadik pozíció.
A Pedrofon sem maradhatott ki természetesen. Ha kell, az Ifa megy a hegyen segít: hála a dalnak most a kilencedik helyet tudták megcsípni.
A héten a listát a Pianofrizz & Friends zárja. A tizedik legnézettebb videó az All Shook Up volt a 2016-os Lakeside Weekend-ről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése