2017. április 25., kedd

2017, Március

A legtöbbször a nézők a Vasmacska zenekar-tól a Meghalok, hogyha rám nézel-t indították el a hónapban, habár az összes megtekintési idő nem ennek a dalnak a legmagasabb. Emellett úgy sikerült a havi összesítésben az élen végeznie, hogy egyik héten sem ő volt az első.
Nem is a második Good Rockin Tonight-nak van a leghosszabb megtekintési ideje. Vigasztalásképp a Pedro and the Dogboomers által előadott szerzemény két youtube like-kal is büszkélkedhet.
A leghosszabb ideig megtekintett videó a hónapban a The Stinky Rodders-féle Hip Shakin' Mama volt, a banda külön örülhet a youtube-on kapott like-nak is.
Az igazi like vadász felvétel a negyedik Surf Rider volt a 2016-os Lakeside Weekend-ről a Surfin' Zhiguli előadásában. A 22 like egy hónapban erősen rekordgyanús.
A Bad Moon Rising is ennek a Lakesie Weekendnek a treméke volt, most az ötödik legnézettebb felvétel volt a hónapban. A Dynamite Dudes innen sem maradhatott ki. :)
A jó öreg Peggy Sue a Mystery Gang-től mindig tud meglepetést okozni. A két új youtube like mellett ez a dal produkálta a második leghosszabb megtekintési időt, pedig nincs a havi élmezőnyben, és nem is igazán HD minőségű.
A Kutyaütők nemcsak szimplán dupláztak a hónapban, ugyanazzal a dallal kerültek fel kétszer a havi listára. Természetesen két külön felvételről van szó, amiken a banda ugyanazt a számot adja elő. A Good Rockin' Tonight a hetedik.
A Pedrofon legnagyobb slágere, az Ifa megy a hegyen a havi összesítésben a nyolcadik helyre repítette őket.
Nekik is sikerült duplázni. A You Drive Me Crazy a kilencedik hely megszerzése mellett két youtube like-ot is kapott.
Talán először kerül fel havi listára a Casino Black. A Lakeside Weekend-es You Can't Hurry Love volt a siker kulcsa, ami szintén kapott két like-ot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése