2016. július 12., kedd

Lakeside Weekend #23 2016, Szombat

Az előző este fáradalmait kipihenve kezdtünk a Lakeside Weekend második napjába. Kettőkor kezdett a szinpadon a pécsi Flip, Flop and the Flyers, ezúttal trióként, miközben sokan még a vízben áztatták magukat.
A Dynamite Dudes nem a megszokott felállásban lépett fel a fesztiválon, de Mitch Farty körül ezúttal is remek kis csapat alakult.
Este a nagyszinpadon a Surfin' Zhiguli nyitotta a koncertek sorát, akik most debütéltak a fesztiválon. Kissé hamarabb fejezték be a koncertet a vártnál, hogy aztán átadják a helyüket a jól ismert Pedrofon-nak, akik a Rock and Roll világából merítették repertoárjukat. A harmadik fellépő a főszervező Cactus saját, külön bejáratú zenekara, a The Prison Band volt. A hangulatra senkinek nem lehetett panasza.
Sokan várták a német The Tin Cans show-ját, volt, akinek egész CD gyűjteménye van tőlük. Nem is okozott nekik csalódást a banda.
A hivatalos koncertek után ismét Dóka Tamáséknál folytatódott a buli, ahol a jammelés ismét felzavarta a túl korán nyugovóra térőket.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése