2016. július 18., hétfő

2016, Huszonkettedik hét

Mivel hét hetes késésan vagyunk, kicsit felpörgetjük a statisztikákat.
A héten a Pedrofon végzett az élen az Amerika hangjával. Így talán sikerül lefaragnia valamit a Rock and Roll Bajnokságos hátrányából, mivel a Dynamite Dudes dala, az Ain't Ever Comin' Home csak a harmadik lett. Ők kaptak viszont 3 youtube like-ot is. Kettőjük közé ékelődött be a Crazy Cat & The Blue Moons. Második lett a Hold Me, Hug Me, Rock Me című daluk.
Éppencsakhogy lecsúszott a dobogóról az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live videója,az I Beg Of You. A srácok egy youtube like-kal, és magas megtekintési idővel vigasztalódhatnak.
A Mystery Gang a napokban új CD-t adott ki Espresso Negro címen. Ennek apropóján került fel a címadó dal videója az ötödik helyre.
A hét meglepetése az, hogy Crazy Cat badája duplázni tudott. A Good Rockin' Tonight a hatodik.
A Takáts Tamás Blues Band dalai közül az Ufót lát a jeti idén rendszeresen bekerül a listára, most is a hetedik helyet sikerült megcsípniük.
Rég hallottunk már a Boka és a Klikk felől. A One Night magyar nyelvű verziójával most ismét hallattak magukról, ők a nyolcadikak. Visszatérésüket egy youtube like-kal ünnepelték.
A Napi Rock and Rollon a B'15 Rockabilly Band egyik legnézettebb videója a Ne ébressz fel. A héten a kilencedikek lettek.
A Listát a szintén duplázni tudó Pedrofon zárja. Keretes szerkezetet alkotnak, amiről magyarórán tanulhattunk. :) A záróvideó pedig nem más, mint az Ifa megy a hegyen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése