2016. július 6., szerda

2016, Május

Nem kis meglepetésre lett Május éllovasa a Takáts Tamás Blues Band dala, az Ufót lát a jeti. 112 alkalommal nézték meg a dalt a hónapban. Igen szép szám, tekintve, hogy egy többéves videóról van szó, ami nem is a legjobb minőségű.
Csupán két megtekintéssel csúszott a második helyre a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában, ez sem volt előre látható, annak ellenére, hogy mindkét dal sokat szerepelt a heti listákon mostanában.
"Csak" harmadik lett az utóbbi idők legnépszerűbb dala, az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudes-tól. A hónap során magukénak tudhattak egy Youtube likeot is.
Kevés híjján maradt le a dobogóról a Vasmacska, és a Hungária feldolgozás daluk, a Meghalok, hogyha rám nézel.
Habár a megtekintések számában csak az ötödik, de a Rockin' RockCats dala, a Rock and Rollnak mindíg menni kell volt a hónapban a legtovább nézett dal. Több mint négy óráig kötötte le a nézőket, ráadásul kapott Youtube likeot is.
Szintúgy kapott youtube likeot a spanyol The Jon Storey Band dala, a Dirty Trix. Május hatodik legnézettebb videója lett ez, minimális különbséggel.
A hetedik helyet a B'15 Rockabilly Band produkciója, a Ne ébreszz fel kaparintotta meg.
A hónapban a nyolcadik a Killer Diller Combo lett, daluk címe: Trouble, és az EMAT After Partin került rögzítésre.
Feliratkozott a listára a Naked Truckers is, a Big Boobs a kilencedik.
A havi tizes listát a Pedro and the Dogboomers zárja, mi mással, mint a Teddy Boy Boogie-val. Ők is boldog tulajdonosai egy youtube likenak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése