2016. július 5., kedd

Félidejéhez érkezett a Rock and Roll Kupa csoportköre

A zenekarok négy csoportra vannak beosztva, a legjobb kettő jut majd tovább az egyenes kieséses szakaszba, hogy eldőljön, kitől szóljon egy dal Szilveszter napján.

Az A csoportot jelenleg a B'15 vezeti. Habár több szavazatot kapott, csak a második a Pedro and the Dogboomers. Vajon a Duckersnek sikerül továbbjutást jelentő pozíciót elérnie?

A B csoportban elég kiegyenlítettek az erőviszonyok. A Pedrofon és a Tom White and the Mad Circus vezet jelen pillanatban, de a Jerry Lee's Rock and Roll Service-nek is sikerült rengeteg szavazatot összegyűjtenie, úgyhogy a továbbjutásra tippeni most még lehetetlen. És Jerry Lee-ék személyében mégis csak a 2014-es ezüstérmest tisztelehtjük, mint ahogy a Pedrofon 2015-ben kapott ezüstérmet.

A C csoportban történt meg az idei szezon egyetlen döntetlene. A Hepcats és a Redneck Roadkill állnak az élen, de a Takáts Tamás Blues Band sincs nagyon lemaradva. A Redneck megnyerte a Kupát 2015-ben, vajon siekrül ismételniük idén?

A D csoportot az a Fift's Heaven vezeti, ami rendszeresen jól szerepel a Kupában, sőt 2014-ben meg is nyerte azt. Mögötte dinamikusan jön fel a Dynamite Dudes.

Még nem dőlt el semmi, még mindenkire lehet háromszor szavazni, bárki továbbjuthat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése