2016. július 22., péntek

2016, Huszonnegyedik hét, Top 20

Az Espresso Negro három hete jó formában van, kevesebb, mint hat pontra megközelítette a listavezető Ain't Ever comin' Home-ot, aminek viszont akadozni kezdett a pont-utánpótlása.
A haramadik helyen a Peggy Sue. Meg tudott kapaszkodni ideig-óráig, de ha nem kap utánpótlást ő is, akkor tovább halad majd lefelé a listán.
Az Ufót lát a jeti múlt héten érte el a pályájának a csúcsát, most kettőt hátralépve a negyedik helyen találjuk. Vajon sikerül neki ismét ostrom alá venni a lista élét?
A héten a leglátványosabbat a Rázzuk fel a vártost és a Truck Drivin' Man javítottak. Az előbbi 75, míg az utóbbi 41 pozíciót javítottak, visszatérve ezzel a legjobb 20 közé. Őket mot a 7. illetve a 17. helyen találjuk.
Új dalnak nem sikerült a legjobbak közé bekerülni ezen a héten.
A vesztesek közé tartozik még a Meghalok hogyha rám nézel és az Amerika hangja. Az előbbi hármat visszalépve a 9., a másik hetet rontva a 11.
Kiesésre esélyesek között olyan dalokat találunk, mint a Number 9 Train, vagy a Trouble. A Meghalok hogyha rám nézel-nél sem teljesen biztos a bentmaradás.
A listán 11 Angol és 9 Magyar dal található.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése