2015. február 25., szerda

2015, Második hét, Rock and Roll Bajnokság.

Habár ezen a héten nem szerzett pontot, a Pedrofon még mindig az élen áll.
Második helyen holtversenyben a Mystery Gang és a Naked Truckers. Az előbbi a folyamatos jó teljesítményének, az utóbbi a második heti elsőségének köszönheti a sikert.
A Crazy Cat & The Blue Moons is szerzett pontot mindkét héten, ráadásul a youtube likeokból is kapott bónusz pontot, így ők a negyedikek.
A Nemcsak Berry nemrég debütált a Napi Rock and Rollon, de a nézőknek hála máris az ötödik helyen van az összesítésben.
A CHEVROMANDALA Transit Ride a 2014-es év nagy felfedezettje a Napi Rock and Rollon, és eddigi sikereikhez híven mindkét héten szerepeltek a legjobb tíz között. Nem csoda, ha most a hatodikak.
2014-ben megnyerte a Rock and Roll Kupát a Fifty's Heaven, nem csoda hát ha ők is feltűnnek a listán. Egyelőre a hetedikek, de az év csak most indult.
Az Obergalla Kapelle meglepetés lehet a listán, de helyezésüket nem sramli zenével érték el, hanem jóféle twistel, tehát itt a helyük a nyolcadik pozícióban.
Kilencedik A Takáts Tamás Blues Band. Ezt a legnépszerűbb számának, az Ufót lát a Jetinek köszönheti.
Tizedik a Hepcats, aki Takáts Tamásékhoz hasonlóan az esetek döntő többségében egy számnak köszönhetően kerül fel a listára.
Az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live is debütált a bajnokságban. Biztos, hogy nem elégszenek meg a tizenegyedik hellyel.
Tizenkettedik tizenharmadik helyen Fenyő Miklós és vokálja a Csacska Macska Vokál található. Tavaly majdnem bejutottak a legjobb tizenhat közé, igazán jó formában voltak. A jó forma folytatódni látszik, vajon idén sikerül a bravúr?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése