2015. február 17., kedd

2015, Első hét, Rock and Roll Bajnokság

Elindult a 2015. évi Rock and Roll Bajnokság is!


Egyetlen fontos változás van a szabályokban: Ezekután egy pluszpontot jelent, ha egy dal a youtube-on is kap like-ot, ami a megtekintési táblázat harmadik oszlopában látható.
A tavalyi évhez hasonélóan erős kezdést vett a Pedrofon. Két dallal kerültek fel a listára, így egyedül több pontot szerztek, mint a második és harmadik.
A Második-hasrmadik helyen holtverseny alakult ki a Crazy Cat and The Blue Moons és a Fifty's Heaven közt, ugyanis az utóbbi kapott pluszpontokat a megtekintési időkért is.
Negyedik helyen az örökzöld Peggy Sue a Mystery Gang tolácsolásában. Kapott likeot a youtube-on és a megtekintési időért is kapott pluszpontot. Vajon visszatér a Kínzó vagy, vagy csupán egyéves sláger volt?
Ötödik helyn kis lemaradással Takáts Tamás én népi zenekara azzal a számmal, ami a legtöbbet forog aa Napi Rock and Roll videói közt tőlük: Az Ufót Lát a Jeti.
Hatodik - hetedik helyen Fenyő Miklós, és csinos segítői, a Csacska Macska Vokál. Év végére nagyon  belendültek, vajon sikerül bejutniuk a legjobb 16-ba?
Nyolcadik helyen 2014 nagy felfedezettjét, a Chevromandala Transit Ride-ot találjuk.
Nem maradhat le a listáról a Hepcats sem, amely ezen a héten is legnépszerűbb zámával, a No Rockin' Shoessel került fel a listára.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése