2015. február 11., szerda

2015, Első hét.

Végetértek az elemzések a 2014-es évről, következzen most a friss ropogós toplista 2015 legelső hetéről!
A Pedrofon ezúttal Takáts Tamásék nagy slágerével, a Pocsolyába Léptemmel próbálkoztak, ami meg is hozta a kellő sikert nekik, az első hely a héten az övék.
Nagy szerencséje van a Crazy Cat & The Blue Moons-nak, csupán egyetlen megtekintéssel szereztek többet, mi nt az ötödik, de emiatt a második helyet sikerült megcsípniük a kék antilopbőr cipővel.
A harmadik-ötödik helyen holtverseny van a megtekintések számában, így a megtekintések ideje fog dönteni. Ez alapján a dobogóra a Fifty's Heaven kerül fel a Rázzuk fel a városttal, amit még 2013-ban, a Lakeside Weekend-en adtak elő.
Nincsen lista Mystery Gang nélkül, 2014-ben alig volt pár hét, amikor nem szereztek pontot. Legerősebb fegyverük, a Peggy Sue most a negyedik helyre segítette a csapatot.
Ötödik helyre került a Takáts Tamás Blues Band. Tőlük az Ufót lát a Jetit kedveli a Napi Rock and Roll közössége a legjobban, bekerültek a 2014-es év 10 legnézettebb videója közé is.
Hatodik helyen a duplázó Pedrofon, akik épp egy Ifát vezetnek egy hegyen. Meg kéne javítani, bárcsak lenne egy kalapácsuk!
Mester és tanítvány egymás után a 7.-8. helyen. A XIII. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on, Komáromban lépett fel Fenyö Miklós, ahol elhangzott a Pala-Pala-Palatinus is. Az öreg pár percre megpihent, így a Csacska-Macska vokál vette át a szinpadot, nem kis sikerrel adták elő a Kroko-dilit.
Kilencedik helyen ismét Fenyő Miklóssal találkozunk, ezúttal a CHEVROMANDALA Transit Ride vendégeként. A Dunakeszi-i Jampec Partyn az ő meghívásukra énekelt pár Elvis dalt, mint például az All Shook Up-ot.
Az örök kedvenc daltrió harmadik tagja a No Rockin' Shoes a The HepCats-től (A Peggy Sue és a Jeti mellett). A legelső héten mindenki még a Decemberi koncert hatása alatt volt, így lett ez a dal a 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése