2015. február 4., szerda

2014, Egész év, listavezetők.

A táblázatban láthatjuk, hogy hónapra lebontva kinek hány listavezető száma volt az évben.
Nem nagy meglepetés, hogy itt is a Mystery Gang-et találjuk az élen. Ami inkább meglepetés, hogy volt három hónap is, amikor nem votlak egyszer sem listavezetők.
A második helyen a Pedrofon-t találjuk nem kis lemaradással. Az év közepétől volt egy remek sorozatuk, amikor minden hónapban egyszer sikerült az élen végezniük.
A harmadik-negyedik helyen holtversenyben áll a Flip, Flop and the Flyers és az újonc CHEVROMANDALA Transit Ride. Az előbbinek a Januári remek teljesírménye érdemel szót, az utóbbinak a javára leeht írni, hogy csak 2014-ben tűntek fel a listán, és máris öt elsőségük volt.
A Fifty's Heaven, a Rock and Roll Kupa 2014-es győztese három elsőséggel az ötödik.
Lehet mondani, hogy a Rockin' Rock Cats legerősebb hónapja a Május volt, akkor hét héten is ők vezették a listát.
Tíz együttesnek sikerült egy-egy hétre megszerezni az elsőséget. Időrendi sorrendben ők a Takáts Tamás Blues Band, Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live, B'15 Rockabilly Band, The Hot Road Rockabilly Band, a kupa ezüstérmes Jerry Lee's Rock'n'Roll Service, Fenyő Miklós vokalistái a Csacska Macska Vokál önálló performanszukkal, a Redneck Roadkill, The HepCats, maga a nagy öreg Fenyő Miklós, és végül a Black Frogs.
Érdekesség, hogy három listavezetőnek sem sikerült bejutni a legjobb 16-ba. Egy kiugró teljesítmény nem elég, fontosabb a többszöri jó szereplés.
Vajon mit hoz az év? Sikerül-e ilyen fölényesen győznie a Mystery Gangnek idén is?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése